Ask Your Question
1

Losing ability to save with Ubuntu 12.10 [closed]

asked 2013-03-26 23:14:42 +0100

TugboatCaptain gravatar image

updated 2015-08-28 10:20:03 +0100

Alex Kemp gravatar image

When I've got Libreofficewriter and Libreoffice calc open together I often lose the ability to save both the open doc or open spreadsheet and the ability to exit either program. This is using Libreoffice that comes with Ubuntu 12.10.

Anyone else seen this problem

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by bjoern-michaelsen
close date 2013-07-15 18:18:12.519474

Comments

Do you mean the menus are lost? If so, that is a known problem, already reported as a bug in Launchpad.net.

Fitoschido gravatar imageFitoschido ( 2013-03-27 00:56:44 +0100 )edit

@TugboatCaptain -- What version of LO are you using on Ubuntu 12.10?

qubit gravatar imagequbit ( 2013-03-27 09:37:13 +0100 )edit

@Fitoschido -- Could you please post a link to the specific bug on Launchpad?

Thanks!

qubit gravatar imagequbit ( 2013-03-27 09:38:02 +0100 )edit
1

The menus are there but fail to function. For example File->Exit is there but does not function. The only way to exit is via the little red X on the menu bar. If there is something to save it will prompt with the option to save. I have occasionally seen this behaviour when I've had two files open in writer only but more often when writer and calc are both open. The version of LO is 3.6.2.2.

TugboatCaptain gravatar imageTugboatCaptain ( 2013-03-28 09:55:22 +0100 )edit

I've now upgraded to LO 4.0.2.1. We'll see if the problem persists.

TugboatCaptain gravatar imageTugboatCaptain ( 2013-03-29 11:11:17 +0100 )edit

Can this be closed as per comment above?

bjoern-michaelsen gravatar imagebjoern-michaelsen ( 2013-07-13 15:48:20 +0100 )edit

Closing as there is no report back since 2013-03-29.

bjoern-michaelsen gravatar imagebjoern-michaelsen ( 2013-07-15 18:17:57 +0100 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-07-14 20:56:55 +0100

qubit gravatar image

Hi @TugboatCaptain,

Please let us know if you're having problems after upgrading to LO 4.0.2.1. If you are still having issues, please file a bug so that we can help you to track down the exact problem.

Thanks!

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2013-03-26 23:14:42 +0100

Seen: 90 times

Last updated: Jul 14 '13