Ask Your Question
0

Can't run Libre Office on new SSD (Windows 8.1)

asked 2018-06-10 16:08:01 +0100

Charles22 gravatar image

updated 2018-06-10 18:21:16 +0100

I upgraded my laptop (Windows 8.1) by installing a new SSD to replace the HDD. I then installed LibreOffice_6.0.4_Win_x64.msi. It completed the installation successfully. But when I try to run Office, it loads for a few seconds then gets into a 'Not Responding' loop which continues indefinitely. So it doesn't open at all. I thought it might be the 6.0.4. version so I uninstalled, and chose an earlier Office (5.4.7). Same result, and same again even with 5.1.6.2 (which ran perfectly on the HDD before I swapped it for the SSD). What has gone wrong? Why won't Office open at all? I installed other software (Scribus, Gimp) on the new SSD and they run perfectly. Any suggestions why Office won't run?

Laptop: Win 8.1 64-bit

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

What OS (Win- 32-Bit or 64-Bit) is running on your system?

ebot gravatar imageebot ( 2018-06-10 17:25:16 +0100 )edit

Laptop: Windows 8.1 64-bit

Charles22 gravatar imageCharles22 ( 2018-06-10 18:22:21 +0100 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2018-07-10 19:00:36 +0100

I bought a new notebook with SSD. Windows 10 64 bit. LibreOffice is not working any more.

It looks like this: image description

edit flag offensive delete link more
0

answered 2018-07-10 21:43:03 +0100

Seems this is a bug, post a bug, and who would want to know most is L. O. at, https://www.libreoffice.org/get-help/...

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

2 followers

Stats

Asked: 2018-06-10 16:08:01 +0100

Seen: 154 times

Last updated: Jul 10