Ask Your Question
0

Libreoffice 4.x.x flicker [closed]

asked 2013-09-29 01:21:31 +0200

PedroNGV gravatar image

updated 2015-11-10 07:00:35 +0200

Alex Kemp gravatar image

Hi,

I've always used the Libreoffice versions 3.xx on Linux without problems. With version 4.0.0.x I also had no problem.

However, starting with version 4.0.1.2, my libreoffice has a flicker on the toolbars icons. Right now I've tested versions 4.0.5.2 and 4.1.1.2 (Linux_x86) and continue with the problems visible in these screencasts:

http://goo.gl/VeVkHg

http://goo.gl/4rkWJ

If you look, when I put the toolbars loose, the error disappears. But the rest of the icons (up and down on the bottom right) or vertical and horizontal scroll bars are still blinking. I've tried disabling hardware acceleration in the options, but without success.

Does anyone have any idea about what it might be?

I'm using Xubuntu 12.04. The JRE is the Java Oracle v.1.7.0_40.

Best regards,

Pedro

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2015-11-10 07:00:49.806434

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2013-09-29 16:45:26 +0200

PedroNGV gravatar image

Hi oweng,

I filled the bug report fdo#69932

Thanks! Best regards

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-09-29 13:26:47 +0200

oweng gravatar image

I have never seen anything like that before. Please raise a bug and include your videos, which clearly show the problem, as well as relevant technical details of your system e.g., kernel version, video drivers, etc. Post a link to your bug back here in the format "fdo#123456". Thanks.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2013-09-29 01:21:31 +0200

Seen: 1,074 times

Last updated: Sep 29 '13