Ask Your Question
0

Impress slide show gets stuck after 30 minutes

asked 2020-03-12 22:10:50 +0200

MiamiRedFish gravatar image

I have a very simple 5 slide ODP file with 1 picture per slide. I run Impress slideshow using the following command on a Raspberry Pi 3 and have been running happily from the past 2 years using Rasbian Jessie OS running LibreOffice version: 4.3.3.2. libreoffice --norestore --show --nologo --invisible 'test.odp'

However, on Rasbian Buster OS running LibreOffice version: 6.1.5.2, the slideshow runs for about half hour to an hour and gets stuck at random slides. If I press any key it will transition to another slide but this is a strange behavior that wasn't present in previous version.

Please help. Thanks.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

I'm having the same issue

0xDECAFBAD gravatar image0xDECAFBAD ( 2020-06-15 16:00:22 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2021-04-16 07:36:52 +0200

I've just discovered the cause/solution. Basically the standard release 32 bit Rpi Buster OS from raspberrypi.org doesn't run well on 64 bit Pi 3 and 4. Using Stretch on Pi 3 will fix the issue but this will not work on a Pi 4, you need to have Buster. So if you download

(https://downloads.raspberrypi.org/ras...)

and install the 64 bit version of Buster it fixes the problem of Impress stalling mid slide show. I also found my Pi 4 ran better in every way with this version

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2020-03-12 22:10:50 +0200

Seen: 100 times

Last updated: Apr 16