Ask Your Question
0

Reports Auto Grow Property

asked 2020-07-23 08:37:06 +0100

gkick gravatar image

Hi,

Lo 6.4.5.2 the reports Auto Grow property works fine in an embedded db report straight of a table. Attempting to use that property on another report (split db HSQL 2.5.1) I can set the property, run the report ok, save everything, however running the report again the property is back to NO.

Could it be that the reports underlying union query is the culprit ? Or any known bug with 6.4.5.2

Thanks guys and gals

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Further to this observation I found a similar situation in the sample report of https://ask.libreoffice.org/en/questi...

there one can make the vendor field grow, but the property does not stick on the description field. Anyone knows a work around ?

Thank you

gkick gravatar imagegkick ( 2020-07-24 23:47:19 +0100 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2020-08-23 01:02:47 +0100

Ratslinger gravatar image

Hello,

Sorry for the extremely late response. Yes this is a problem reported here -> tdf#131664

If you read this, there is a fix. Set the first field in the print row to Auto Grow also. Have tested on the Invoice sample noted in your comment and this resolves the problem. Would think this will work with other databases.

edit flag offensive delete link more

Comments

@Ratslinger

That is fantastic ! Thank you for that

gkick gravatar imagegkick ( 2020-08-23 11:19:25 +0100 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2020-07-23 08:37:06 +0100

Seen: 77 times

Last updated: Aug 23 '20