Ask Your Question
0

All suite loading any file slow

asked 2020-07-30 05:49:27 +0200

wpsd gravatar image

updated 2020-07-30 09:18:58 +0200

ebot gravatar image

Hi, I just update my Libreoffice

Version: 6.4.5.2
Build ID: 1:6.4.5-0ubuntu0.18.04.1
CPU threads: 4; OS: Linux 4.15; UI render: default; VCL: gtk3;
Locale: en-US (en_US.UTF-8); UI-Language: en-US

My Laptop is Thinkpad Yoga370

Opening any local file ( empty or not ) will have 5s loading delay ( the application window is open but all grey ).

Opening the application only without loading file works normally

Previously doesn't not have any problem.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

From your Build ID I take the assumption that you are using PPA repository and hence you may need to turn to PPA maintainers.


Your option is: Test your procedure using LibreOffice in Safe Mode (Help -> Restart in Safe Mode and open a file). If that opens your file(s) normally, then you may need to reset your LibreOffice user profile (also via Help -> Restart in Safe Mode and option [o] Reset to factory settings)

Opaque gravatar imageOpaque ( 2020-07-30 12:30:04 +0200 )edit

Yep apparently the profile is corrupt, I forget that you can reset the profile. Works ok now.

wpsd gravatar imagewpsd ( 2020-08-01 01:38:59 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2020-08-01 01:40:03 +0200

wpsd gravatar image

updated 2020-08-04 04:24:41 +0200

Try this first https://ask.libreoffice.org/en/questi...

Apparently it only works once, after some time it break again and restarting in safe mode and reset the profile no longer works

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2020-07-30 05:49:27 +0200

Seen: 35 times

Last updated: Aug 04