We will be migrating from Ask to Discourse on the first week of August, read the details here

Ask Your Question
0

Mac Beachball of Death

asked 2020-10-15 01:36:41 +0200

BadBadDog gravatar image

updated 2021-06-06 09:46:45 +0200

Alex Kemp gravatar image

Suddenly libreoffice 7 completely freezes when trying to print Mac with Big Sur. No new software. Deleted Libreoffice, deleted apllication support directlry, reinstalled libreoffice --- did not cure the problem. Suggestions? THanks in Advance ......

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Did you grant Full Disk Access to LibreOffice?

Opaque gravatar imageOpaque ( 2020-10-15 15:42:41 +0200 )edit

Yes. And after the problem appeared in Libre Office I also downloaded Open Office which prints OK as does MS Word ........

BadBadDog gravatar imageBadBadDog ( 2020-10-15 16:31:52 +0200 )edit

Did you try what happens, when running in LibreOffice's Safe Mode (Help -> Restart in Safe Mode)? If that works, probably your LibreOffice user profile is corrupt and you need to reset to factory settings

Opaque gravatar imageOpaque ( 2020-10-15 16:48:53 +0200 )edit

Thanks for your responses! Tried safe mode, unfortunately no improvement.

BadBadDog gravatar imageBadBadDog ( 2020-10-15 17:24:04 +0200 )edit
1

The title of this question, while being artistically inventive, is technically meaningless and is of no help to the community. (Which solution would ever be searched for by using this title??) Such titles should be discouraged.

ve3oat gravatar imageve3oat ( 2020-10-15 22:48:23 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2020-10-15 17:51:11 +0200

Opaque gravatar image

updated 2020-10-15 17:52:04 +0200

Hello,

may be it is bug #tdf137499. You could leave a confirmation message, if the description applies to your case as well.

Since "Big Sur" isn't yet officially released (as per my knowledge) reports related to this release of macOS are very rare on bugzilla.

edit flag offensive delete link more

Comments

I think you are correct, although I've been running Big Sur since the beta was first offered. It may be that my Macs automatic updates snuck in a new version and that flamed out LO. Thanks!!!!

BadBadDog gravatar imageBadBadDog ( 2020-10-15 20:21:46 +0200 )edit

latest update (10/16) to Big Sur solved the problem -- Big Sur 11.0 Beta (20A5395g)

BadBadDog gravatar imageBadBadDog ( 2020-10-16 15:09:07 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2020-10-15 01:36:41 +0200

Seen: 82 times

Last updated: Oct 15 '20