Ask Your Question
0

MySQL and LO Base working properly together? [closed]

asked 2014-01-18 17:09:21 +0200

rhogg4653 gravatar image

updated 2016-02-18 17:20:21 +0200

Alex Kemp gravatar image

Has anybody actually managed to get MySQL and LO Base working properly together on a standalone Windows PC?

There is a problem with copying data from another instance of LO, eg. Spreadsheet or another Base. For example you may be able to create tables etc within Base but when copying in data from elsewhere it reports "Create command denied for user 'xxx'@'localhost' for table 'table1'".

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2016-02-18 17:20:39.540104

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-01-18 18:22:19 +0200

rhogg4653 gravatar image

updated 2014-01-18 18:26:20 +0200

LibreOffice 4.1.4.2 Windows Vista 64Bit MySQL 5.6.15

I am sure the problem is to do with the sql password. Somehow Base has the password and uses it to perform it's operations on the DB but when a copy&paste tries to interact the password is lost, ie. robert@localhost password=NO.

edit flag offensive delete link more

Comments

Solved. The schema prefix was missing from the table name reference.

rhogg4653 gravatar imagerhogg4653 ( 2014-01-21 17:36:58 +0200 )edit
0

answered 2014-01-18 18:18:23 +0200

Alex Thurgood gravatar image

Which version of LO, and which version of Windows ?

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-01-18 17:09:21 +0200

Seen: 67 times

Last updated: Jan 18 '14