Ask Your Question
1

Why I do not see a certain heading level inside the Navigator heading? [closed]

asked 2012-07-07 15:37:21 +0100

sorin gravatar image

updated 2015-10-22 16:33:41 +0100

Alex Kemp gravatar image

I do have the Navigator setup to display me all the heading levels but the Heading3 is missing from it, still Heading1,2 and 4 are visible.

When I compute the index, I do see all of them.

What i is the cause for this?

Note: LibreOffice is 3.5.4.2 running on OS X.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2015-10-22 16:34:27.405791

Comments

1

Can't reproduce this. Please add a screenshot of your navigator window or attach an example document.

tohuwawohu gravatar imagetohuwawohu ( 2012-07-08 08:59:52 +0100 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2013-02-19 21:37:05 +0100

qubit gravatar image

updated 2013-02-19 22:04:39 +0100

@sorin,

As oweng mentions,

Navigator does not appear to show custom heading styles

I'm not sure if this is a bug or just a feature we should add...

Well scratch that -- @CyanCG says that this should work! (see comment below)

edit flag offensive delete link more

Comments

Actually, by adding the custom styles to the document’s “Outline numbering” in Tools > Outline numbering, the custom styles will be displayed in the Navigator. I have tested it at least once. So there really is no bug or missing feature, just check the style properties as always ;-)

CyanCG gravatar imageCyanCG ( 2013-02-19 21:44:52 +0100 )edit

For an example of how this is done, one can download the ODT file of the ODF 1.2 spec, which is a prime example for the implementation of various features.

CyanCG gravatar imageCyanCG ( 2013-02-20 20:15:15 +0100 )edit
1

answered 2012-07-09 05:10:46 +0100

oweng gravatar image

It is possible that this is due to a custom heading style being in use. Navigator does not appear to show custom heading styles. I have also seen this for the standard heading styles, although on rarer occasion. I do not not put a lot of stock in Navigator and thus use it infrequently, however I would be interested to know why this behaviour does occur.

@ tohuwawohu - does the upload facility work yet? Not working here under Ubuntu x86_64 / Firefox 13.0.1. If I could attach a screenshot / sample doc I would.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2012-07-07 15:37:21 +0100

Seen: 1,882 times

Last updated: Feb 19 '13