Some pictures show, others don't [closed]

asked 2014-11-17 03:19:35 +0100

janette.r.pech gravatar image

updated 2016-03-06 04:00:58 +0100

Alex Kemp gravatar image

a. LibreOffice Writer 3.5.7.2 Build ID: 350m1(Build:2)

b. OS Ubuntu 12.04 Language English (Not sure what is meant by "language of operating system." The puter language, or the language spoken'read'write of the person asking the question?)

  1. I write a doc with text & pics, save it as a MS Word 97/2000/XP/2003 .doc. The pics I paste are from pics online, that I copy/paste to 'My Pics' folder, thru Gimp Image Editor, so that the pics aren't directly linked to the site I got it from.
  2. Close the doc, then reopen it. All pics show, or some show & others don't. Dosn't matter when pics don't show, just that they don't show.
  3. Open the doc days/weeks/months later. Some pics show & others don't.
  4. Go to: Tools > Options... > LibreOffice > Memory → change 'Graphics cache' to 100 MB, as pics slow down Writer performance to near inoperable. Same pics show & same pics don't show.
  5. Go to Menu-Tools|Customize → Toolbars, Add-button, Category "View", Command "Graphics on/off." Then click on the graphics on/off icon. No pics show. Click it again. Still the same show & the same others don't.
  6. Go to Menu-Edit-Links, then break links of the pics that don't show. Same pics still don't show.
  7. Cut pics that don't show from doc. Find same pics, copy paste in doc. Now they show. Save as before, reopen, all pics show.
  8. Now, as before in 1-3, same pics show & same pics don't show, & 4-7, I didn't do before. Before the 4-7, when pics wouldn't show, I did this & nothing else: LOW Menu-Tools-Options-LibreOffice Writer-View-Check the Display to show Graphics & Objects. The pics that wouldn't show, showed. But then, as in 3, same issue.

I'm hoping that since I did 4-7, rather than just 8, the pics will all display when I open the same doc days/weeks/months later. If they don't display as before, I don't know what to do next, if there is any next.

Anybody else have any other ideas?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2016-03-06 04:01:20.298827

Comments

Before doing a lot of test, may I ask you to please update your LibO version. In Ubuntu would should now be able to use 4.2 or even 4.3 version. 4.3.4.1 is the latest version of the 4.3 family.

ROSt52 gravatar imageROSt52 ( 2014-11-17 07:44:37 +0100 )edit