Ask Your Question
0

Large font text appears blank in Impress

asked 2015-03-11 14:34:13 +0200

FranzB gravatar image

I started to work on an Impress presentation a few days ago. Today, when I opened the .odp file, this is what I got:

https://www.dropbox.com/s/hvl9g80i1dc...

(Why are 3 points needed to post a screenshot, seriously?)

As you can see, text using large fonts appears white on white. When I edit the text, it appears correctly. When I export the presentation to PDF, all is fine as well. I suspected this had to do with high quality (antialiased) text rendering, so I tried disabling hardware rendering and antialiasing, but to no avail. Enabling OpenGL rendering makes the whole of LibreOffice windows appear completely blank, a known bug on Windows 8.1 apparently...

Here's the LibreOffice Impress version I'm using:

Version: 4.4.0.3
Build ID: de093506bcdc5fafd9023ee680b8c60e3e0645d7
Locale: en_US

Running under Windows 8.1 Pro 64-bit. NVIDIA drivers 347.52.

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2020-02-06 05:54:02 +0200

jastombaugh gravatar image

Did this issue go away in new LibreOffice releases for Windows?

edit flag offensive delete link more

Comments

Please do not post an answer unless it actually is an answer to the original question. This is confusing to people searching for an answer. It is noted as having an answer but none is present.

Please delete and use add a comment instead.

Ratslinger gravatar imageRatslinger ( 2020-02-06 06:17:28 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-03-11 14:34:13 +0200

Seen: 212 times

Last updated: Feb 06