Ask Your Question
0

Why don't little icons/illustrations show up in off-line help?

asked 2015-05-17 03:48:02 +0200

ROSt52 gravatar image

updated 2015-08-27 10:53:09 +0200

Alex Kemp gravatar image

kubuntu LibO 4.2..8.2

When I open the off-line Help, the little icons/illustrations do not show up; instead the following is to be seen:

image description

Is this a bug or am I missing a package?

Thanks for your help in advance.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

I've been experiencing the same problem through several LO versions. Of course, I've tried every sugestion posted here, but still no results. I check every LO upgrade version expecting to find this problem solved... Still waiting...

omar456c gravatar imageomar456c ( 2015-12-19 20:47:06 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2015-05-17 14:24:15 +0200

Regina gravatar image

There are some known problems. One problem is in fdo#81091, workaround is in comment 18. Besides that there are/were some icons really missing. You will find those bugs in Bugzilla.

edit flag offensive delete link more

Comments

@Regina - Thanks for your reply. However in my case the workaround did not work. I added a comment to the bug report., Seems I have to live with this bug.

ROSt52 gravatar imageROSt52 ( 2015-05-17 16:45:13 +0200 )edit

So you mean, when you uncheck "Block any links from documents not among the trusted locations" you still see not any icons?

Regina gravatar imageRegina ( 2015-05-17 19:38:02 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-05-17 03:48:02 +0200

Seen: 140 times

Last updated: May 17 '15