Ask Your Question
0

Cannot start libre office because windows username path has a symbol

asked 2015-07-24 20:46:17 +0100

GloryToMotherRussia gravatar image

updated 2015-09-27 18:25:36 +0100

Alex Kemp gravatar image

I have a symbol for my windows username(∞), and libreoffice gives the error "User installation could not be completed" when attempting to start the program. I'm using version 4.4.4.3 on Windows 7 SP1 64bit. Other windows accounts with normal usernames load the program just fine.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

rautamiekka gravatar imagerautamiekka ( 2015-07-24 21:23:01 +0100 )edit

rautamiekka, that did nothing but waste my time.

GloryToMotherRussia gravatar imageGloryToMotherRussia ( 2015-07-26 20:41:35 +0100 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2015-07-24 21:16:25 +0100

Alex Kemp gravatar image

updated 2015-07-24 21:17:47 +0100

As I understand it, this is an issue for Windows & not for LO/OO, as for all matters relating to the system (such as folder paths) LO/OO uses the system API to do it's stuff (if this were not the case, then LO/OO could not work the same on 3 completely different OS).

The fix, then, is to change the character that is causing grief.

edit flag offensive delete link more

Comments

Then I guess I wont be using LO/OO.

GloryToMotherRussia gravatar imageGloryToMotherRussia ( 2015-07-26 20:42:49 +0100 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-07-24 20:46:17 +0100

Seen: 108 times

Last updated: Jul 24 '15