Ask Your Question
0

Base doesn't show table content in PDF or prints

asked 2016-06-12 21:20:03 +0200

Genom gravatar image

updated 2016-06-12 21:20:29 +0200

Hi,

I have this weird behaviour with Base, where I have my form designed with forms and subforms. One of the subforms contains a table. This is only to show data (no editing or adding allowed). Some tables are only to navigate but they are not printable. This is a solution for me to generate invoices for customers.

My problem is that it doesn't print the headers of the table and the content of the table. If I save it as ODT, it generates the headers but not the content of the table. The table is supposed to show products/services. So it is vital! I can't figure it out how to solve this issue. I have tried 5.1 as parallel installation but it did not work. I could not install 3.3, as it did not find JREs on my system.

I am using LO 5.0.6 on Ubuntu 14.04.

Thanks for any help and tips.

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2016-06-13 00:54:28 +0200

frofa gravatar image

Perhaps your problem is a manifestation of this BUG?

edit flag offensive delete link more

Comments

For now I accept this answer and found the same bug yesterday. I tested it and appears to happen with 5.0.6 and 5.1 but not with 4.4.7. I am using now 4.4.7 in parallel just for this. After I do some more testing, I will add to the report. But they have the issue since 3.4. Might be that the bug was fixed after that and reintroduced with version 5.

Genom gravatar imageGenom ( 2016-06-13 12:54:24 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-06-12 21:20:03 +0200

Seen: 68 times

Last updated: Jun 13 '16