Ask Your Question
0

Forum interface bug [closed]

asked 2016-09-01 10:17:40 +0200

floris v gravatar image

updated 2016-09-01 10:18:31 +0200

Not sure where to post this, but anyway: when you write a post, you can type _underscore_ and see it in italics in the preview, but when the message is posted, all you see is _underscore_. It's not very important, but can it be fixed?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by floris v
close date 2018-05-22 22:19:02.078302

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2016-09-09 19:22:16 +0200

Lupp gravatar image

updated 2016-09-09 19:29:11 +0200

I (on Firefox / Win 10) cannot confirm the statements. I just tested and got the identical layout whether I entered control character manually or by using a iconised tool. This, e.g., was formatted after writing with the 'B' icon. Now I entered the two asterisks in front and behind from th ekeyboard. If (unlike in my former test) the result in the final post should be different from that in the preview, I will come back immediately and confess.

A few more test with directly entered control characters:

First
two lines of "code"

now _Italic_ created by underscores and __Bold__ by double underscores.
And again with asterisks: Italic Bold. Now a link: link with every character, except the URL itself, which was pasted aftercopying it from my browser's URL bar, entered via the keyboard. Over.

Confessing: @charlie.it was right. The underscores did for the preview but not for the final post. Obviously I was not patient enough in my former test to wait a few seconds. After quitting the editor the preview showed in place of the post, and the styles were unchanged. Afew seconds later the post was automatically reloaded, with the already stated result. Miau!

edit flag offensive delete link more
0

answered 2016-09-01 13:51:04 +0200

updated 2016-09-01 14:02:59 +0200

_underscore_

I confirm. But if you format by selecting the word and clicking on the second icon, it works. The same writing between * *

italic

image description

edit flag offensive delete link more

Comments

I know that set. However, when the preview shows text in underscores in italics, then the published post should do that as well. Text in asterisks is displayed in italics.

floris v gravatar imagefloris v ( 2016-09-01 17:35:41 +0200 )edit

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-09-01 10:17:40 +0200

Seen: 216 times

Last updated: Sep 09 '16