Ask Your Question
0

printing gibberish

asked 2017-01-22 01:13:03 +0200

zerochilly gravatar image

LO v5.2.4 installed, anything i print is gibberish - weird blocks and symbols all over the page. however, if a graphic is in the document, the graphic prints correctly. seems that all the text is just gibberish when printed. printing works just fine from all other applications on my system including MS office.

my printer is a network printer, HP laserjet 1217 mfp.

any ideas? :O thanks :)

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

I have the same issue.

Windows 8.1 x64

LibreOffice 5.2.4 x64

HP LaserJet M1120 MFP (USB connection, latest driver/firmware)

MartianStorm gravatar imageMartianStorm ( 2017-01-22 18:13:47 +0200 )edit

Hmm, I wonder if it's the print driver? We have similar printers, I bet they use the same driver. But I'm on Windows 7 sp1 x32. Just odd that every other application prints just fine. Only LO is not right. Maybe I'll try the long term release and see what it does. I really don't want to try messing with the print drivers or rolling back to an older version :/

zerochilly gravatar imagezerochilly ( 2017-01-22 22:02:23 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2017-01-24 04:37:10 +0200

zerochilly gravatar image

I uninstalled LO 5.2.4, rebooted

Installed LO 5.1.6 "Still" version, and printing seems to be just fine now. No more gibberish at least during my few limited test pages.

I will stick with the Still version 5.1.6 :)

Thanks!

edit flag offensive delete link more

Comments

I was planning on the same, I just need the time to access the system across the big pond. Will comment whether it's a solution in my case too.

Edit: Printing works fine with 5.1.6.

MartianStorm gravatar imageMartianStorm ( 2017-01-24 16:06:35 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2017-01-22 01:13:03 +0200

Seen: 218 times

Last updated: Jan 24 '17