Ask Your Question
0

LibreOffice Calc losing functionality [closed]

asked 2013-01-10 07:19:00 +0200

old_gobbo gravatar image

updated 2015-10-26 15:39:29 +0200

Alex Kemp gravatar image
  1. cannot access sheet tabs (posted 7jan13)- I click furiously at the separator, but nothing happens: all that is shown is: Sheet 1/4 - or2/4, etc
  2. =Sheet3.C4 returns hashREF
  3. Column letters have disappeared
  4. F1 sends me to website,does not open installed Help

LibreOffice build: 3.5.0rc3

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2015-10-26 15:39:49.574177

4 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-01-10 11:20:50 +0200

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

LibreOffice build: 3.5.0rc3 User profiles exist under W7 - /AppData/Roaming/LibreOffice/3/user/ for : autocorr autotext backup gallery gallery - i.e. a second file called gallery with same path

Hooray: Point 1 solved - repeated if intermittent clcking has finally opened up the searator, so that I have got the tabs back.

However Points 2,3& 4 still stand for 1 spreadsheet; and

  • Point 2: Sheet - cell ref produces error, & Point 4: f1 goes to this website, not to local PC intalled Help

apply to all of my sheets that I have tested (about 9)

edit flag offensive delete link more

Comments

If =Sheet3.C4 returns #REF! then you deleted either Sheet3 or column C or row 4.

erAck gravatar imageerAck ( 2013-01-13 18:37:28 +0200 )edit
1

answered 2013-03-08 09:32:13 +0200

qubit gravatar image

@old_gobbo,

Are you still having problems here?

Regarding your point #4:

F1 sends me to website,does not open installed Help

That's the same behavior I see with a current LO 4.0 build. The help is available online by default, and offline if you install a separate help package.

I would suggest for your other problems that you try installing the latest release, which is currently LO 4.0.1.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-01-10 08:17:12 +0200

ROSt52 gravatar image

Which LiO version are you using and which OS?

Does it happen only on 1 sheet or do you observe the same behavior on other sheets as well?

Was the sheet originally created in LibO or in EXCEL or any other SW?

Did you delete your user profile? Please have a look at

https://wiki.documentfoundation.org/Documentation/UserProfile

edit flag offensive delete link more

Comments

user version 3.6.43 as above. It happens on every sheet I have tried on every workbook, all created in LO; and no I have not deleted either my profile or the sheets being referenced (thanks be, since they contain my students' marks)

old_gobbo gravatar imageold_gobbo ( 2013-01-20 18:08:37 +0200 )edit
0

answered 2013-01-11 08:12:33 +0200

ROSt52 gravatar image

Would an upgrade to 3.5.7 or 3.6.4 be a possible solution for you?

edit flag offensive delete link more

Comments

have upgraded to 3.6.4.3 and same probs. =Sheet2.C5 now gives error message hashNAME? (sorry, short of hash character on this keyboard), and F1 still goes towebsite not downloaded and installed Help

old_gobbo gravatar imageold_gobbo ( 2013-01-14 09:43:40 +0200 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2013-01-10 07:19:00 +0200

Seen: 390 times

Last updated: Mar 08 '13