Download LibreOffice Impress Remote for PC with WIN

Dobrý den, nemohu nikde najít ke stažení instalační program k LibreOffice Impress Remote pro počítač s OS WIN, aby jsem mohl propojit počítač s mobilem za účelem ovládaní prezentace v počítači z mobilu.
Poznámka1: přitom návodů na propojení počítače s mobilem za využití LibreOffice Impress Remote je na internetu hodně
Poznámka2: LibreOffice Impress Remote pro mobil mám v mobilu stažený a nainstalovaný

Předem děkuji

Na počítač se již nemusí nic instalovat. Z mobilu ovládáte prezentaci, která běží v LibreOffice
https://wiki.documentfoundation.org/Documentation/HowTo/Impress_Remote_(Android)
https://help.libreoffice.org/latest/cs/text/simpress/guide/impress_remote.html?DbPAR=IMPRESS#bm_id180820171852161224

Děkuji za odpověď. Ale v aplikaci LibreOffice instalované na PC nikde nemám (nenalez jsem) možnost nastavit dálkové ovládaní dle popisu níže:

Povolení ovládání pomocí Impress Remote v aplikaci LibreOffice Impress

Chcete-li spustit prezentaci aplikace Impress pomocí mobilního zařízení, je nutné povolit, aby zařízení mohlo Impress ovládat. Postupujte následovně:

1. Otevřete LibreOffice Impress.
  2. Přejděte na Nástroje – Možnosti – LibreOffice Impress – Obecné. Zobrazí se níže uvedené dialogové okno.
  3. V možnostech prezentace zaškrtněte pole Povolit dálkové ovládání a klepněte na OK.

Zavřete aplikaci LibreOffice Impress a znovu ji spusťte.

Dialogové okno Možnosti, Obecné pro Impress

Máte pravdu, nastavení bylo přesunuto do nabídky Prezentace - Nastavení prezentace. Aktualizace nápovědy je v procesu: Impress Remote Guide

Aha, už jsem to našel a je to funkční. Děkuji.

Ale prezentaci mám nastavenou tak, aby se spustila hudba a tá hrála napříč snímky (v PowerPointu to mám funkční), žel v Libre Office mi po přechodu na další snímek hudba zmizí. Dá se to nastavit tak, aby hudba hrála napříč snímky dané prezentace? Když ano, tak kde? - žádné nastavení zvuku tam nevidím

Prosím nemíchejte více různých otázek do jednoho vlákna ať se v tom dá vyznat. Ohledně zvuku, viz zde Impress zvuk pro celou prezentaci

A tak to se omlouvám.