libre office 6.0 opent niet goed

Ik krijg wel de icoontjes te zien en een aantal documenten in het klein maar niet bestand, bewerken, openen etc.

Beste Daan, het zou fijn zijn wanneer je je vraag duidelijk formuleert en er een begrijpelijk en navolgbaar verhaal van maakt. Anders loop je kans dat je geen bevredigend antwoord krijgt. De andere forumleden kennen jouw situatie immers niet en kunnen niet in je computer kijken. Dus, wat voor computer en besturingssysteem gebruik je? Welke versie van LibreOffice gebruik je precies? Waar heb je de betreffende versie van LibreOffice vandaan? Hoe heb je LibreOffice geïnstalleerd? Enz.

Als je direct het hoofdprogramma opent, krijg je een scherm te zien met links de lijst met alle onderdelen en rechts afbeeldingen van bestanden die je onlangs geopend hebt. In het menu bovenaan (Bestand, Extra, Help) kun je wat opdrachten kiezen, maar het volledige menu wordt pas zichtbaar als je een bestand/document geopend hebt.

Let erop dat je bestanden in de bestandsverkenner van het besturingssysteem kunt verplaatsen of wissen, maar dat het overzicht van recente bestanden in LibreOffice dan niet wordt bijgewerkt.