Ask Your Question
0

problem with download 4.0.1 [closed]

asked 2013-03-20 21:42:46 +0100

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

keep getting message "feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable" (which is referring to 'LibO_3.5.7_win_x86_install_multi.msi')when trying to install version 4.0.1 from v3.5.7 Office program (v3.5.7) is functional but the installation package must have been deleted accidentally and is not listed in downloaded programs. what do i need to do to install v4.0.1?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2015-10-27 20:34:31.581394

4 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2013-03-21 20:40:05 +0100

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

The 'programs' folder contains a folder for libre office which has all the files except the 'install' program. I am assuming the install program was accidentally erased. How/where can I get this program (3.5.7.2) and download and re-install?

edit flag offensive delete link more

Comments

1

The Programs folder won't contain the install file. You're experiencing a problem with Windows as to how it manages installed software. It has nothing to do with LibreOffice. If you go to microsoft.com and search for uninstall issues you can receive help there.

razon_22 gravatar imagerazon_22 ( 2013-03-21 22:36:08 +0100 )edit
1

Did what you suggested, found fix, ran fix......perfect! All is well now. Thanks for your huge help!

savi05 gravatar imagesavi05 ( 2013-03-22 01:07:07 +0100 )edit
1

answered 2013-03-21 04:35:20 +0100

razon_22 gravatar image

Have you tried to uninstall 3.5.7 first?

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-03-31 21:02:58 +0100

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

Sorry but I can not find anything there of any use. Please provide a link to the solution or post a copy here.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-03-21 13:15:29 +0100

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

tried, but will not uninstall. message indicating that the file "LibO_3.5.7_win_x86_install_multi.msi" cannot be found.

edit flag offensive delete link more

Comments

Try going to the website of your OS maker and searching for an answer to the problem.

razon_22 gravatar imagerazon_22 ( 2013-03-21 19:39:35 +0100 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2013-03-20 21:42:46 +0100

Seen: 281 times

Last updated: Mar 31 '13