Ask Your Question
7

How do I mark the best answer to my question on this site? [closed]

asked 2012-06-28 17:15:47 +0100

qubit gravatar image

updated 2013-10-29 23:32:18 +0100

manj_k gravatar image

Apologies if there's a button hiding under my nose and I've missed it, but how do I select the best answer to my question?

Update 3: @manj_k notes this bug is FIXED!

Update 2: Bug filed as fdo#51569

Update: @tohuwawohu confirms in a comment below that the button is missing:

As site had a short downtime last weekend to update the askbot software (should fix the upload images bug, but didn't sadly). Since that downtime, the button to "accept" an answer has disappeared.

(And by "best" answer, we of course do not mean the best answer, but an answer that fully answers the question. Just because an answer is the best answer on the question doesn't mean that the question has been answered to the questioner's satisfaction! :-)

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2015-10-26 15:58:20.769471

Comments

Hmm... I wonder if this is the reason why we have so many open questions that still appear as "Unanswered."

qubit gravatar imagequbit ( 2012-06-28 17:16:40 +0100 )edit
oweng gravatar imageoweng ( 2012-06-29 06:55:41 +0100 )edit

@qubit, I'm afraid that is not the issue. The button was available for months (before the update). The problem is that users want instant answers and if that doesn't happen they go away and never check back (let alone tag the correct answer)

Pedro gravatar imagePedro ( 2012-07-06 17:55:18 +0100 )edit

@Pedro. Okay, the update is not the whole problem, but it's definitely part of the problem, and for all of the questions that I've asked and that I'm unable to mark as answered, it's exactly the problem.

qubit gravatar imagequbit ( 2012-07-06 17:57:20 +0100 )edit

P.S. bug fdo#51569 is marked high-priority and critical, and hasn't seen any update in a week. Is our triage system not working?

qubit gravatar imagequbit ( 2012-07-06 18:03:35 +0100 )edit

@qubit, there is a huge lack of people doing QA and triage. This is a Developer driven project. I will email an AskLibO admin ;)

Pedro gravatar imagePedro ( 2012-07-06 18:23:23 +0100 )edit

@Pedro: fdo#51569 is already assigned to @alexanderwerner; and another AskLibO admin has added a comment...; see also → https://bugs.freedesktop.org/show_activity.cgi?id=51569 ;)

manj_k gravatar imagemanj_k ( 2012-07-06 18:39:52 +0100 )edit

@manj_k: yes, I noticed ;) But I'm old school. I still believe a personal email has more weight than an automated CC :)

Pedro gravatar imagePedro ( 2012-07-06 18:48:41 +0100 )edit

3 Answers

Sort by » oldest newest most voted
6

answered 2012-07-25 11:54:31 +0100

manj_k gravatar image

updated 2013-03-10 14:10:32 +0100

The button ☑ mark this answer as correct works again;
Bug 51569 - ASKLIBREOFFICE Button to select "best answer" is missing
has been fixed. :)

mark_this_answer_as_correct

Addendum "upvote"/"downvote" (2013-03-10)

(1) Original answer

mark_1

(2) Mouseover "upvote" – green up arrowhead

mark_2_mouseover_upvote

(3) Mouseover "downvote" – red down arrowhead

mark_3_mouseover_downvote

edit flag offensive delete link more

Comments

@manj_k -- Can you change the image link in this Answer to point to a local copy of that image? I often reference this Answer, and a local image link will be the most persistent.

Danke :-)

qubit gravatar imagequbit ( 2013-03-08 06:53:08 +0100 )edit

@qubit – Done.

manj_k gravatar imagemanj_k ( 2013-03-09 16:15:50 +0100 )edit
2

answered 2012-06-29 07:21:26 +0100

qubit gravatar image

(apologies -- comment field too short per fdo#51542)

@oweng Just to clarify, I understand that I am supposed to mark an answer when I think the question has been answered correctly, as described at the link you provided. I've tried to find the right way to mark answers, but I still don't know how to mark the answer, even on questions that I asked myself.

I'm wondering if there's a bug or misconfiguration in Askbot. I don't think I should need a certain level of karma if I'm the one who asked the question in the first place, right?

edit flag offensive delete link more

Comments

1

I think "bug or misconfiguration" is a good guess. Ths site had a short downtime last weekend to update the askbot software (should fix the upload images bug, but didn't sadly). Since that downtime, the button to "accept" an answer has disappeared.

tohuwawohu gravatar imagetohuwawohu ( 2012-06-29 10:45:04 +0100 )edit
0

answered 2013-03-10 05:20:40 +0100

ROSt52 gravatar image

https://www.libreoffice.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=62083

I just added a small enhancement request

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2012-06-28 17:15:47 +0100

Seen: 3,076 times

Last updated: Mar 10 '13