Ask Your Question
0

No text or menu items in LO 5.3.2.2 [closed]

asked 2017-05-09 09:31:09 +0200

Bill L. gravatar image

Installed LibreOffice_5.3.2_Win_x64.msi over LO 5.2.4.2 (Win64) on a Win 7 OS notebook. New installation runs, but shows no normal text (some rotated text shows), and menu items are replaced with long "dashes" including menu tree items.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason duplicate question by Bill L.
close date 2017-05-09 10:27:41.495184

Comments

The problem does not appear on Win 10 machine. I have noted and appreciate the advice, will revert to LO 5.2.4, and await the next upgrade. Will close the Question.

Bill L. gravatar imageBill L. ( 2017-05-09 10:26:30 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2017-05-09 09:43:30 +0200

robleyd gravatar image

See this article

If this answer helped you, please accept it by clicking the check mark ✔ to the left and, karma permitting, upvote it. If this resolves your problem, close the question, that will help other people with the same question.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thank you David. I have been patient with this issue, and have tried LO5.3.3, 5.3.4, an 5.4.0 both as 64 and 32 bit code. I have tried to completely remove LO (and user interface) and re install the newer versions but without success. I have reverted to LO 5.2.7. I have followed the discussion for Bug 107166 and added to the issue (Bug: 111391 with my Screen shots). I am concerned that the issue appears to be "Resolved!!??"

Bill L. gravatar imageBill L. ( 2017-08-15 07:53:57 +0200 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2017-05-09 09:31:09 +0200

Seen: 684 times

Last updated: May 09 '17