Ask Your Question

Revision history [back]

LibreOffice won't start

OS: Windows 7 Installation Directory: E:\Programs\LibreOffice 4

I upgraded LibreOffice to 4.0.x (It had been 3.x) and now whenever I try to run any of the programs (including soffice.exe) I see the splash screen and then nothing else. There is no sign of LibreOffice in the task manager. I uninstalled LibreOffice 4, downloaded LibreOffice 3.6.7, (which was roughly the version I had before, can't remember it exactly), and 3.6.7 wouldn't work anymore either. All of this was with installing the entire suite.

Then I uninstalled LibreOffice 3.6.7 and installed OpenOffice 4. That wouldn't run either. I uninstalled that and installed LibreOffice 4.1 so I could be troubleshooting with the latest and greatest.

What could be the problem, and is there any way to get some sort of error log?

LibreOffice won't start

OS: Windows 7 7

Installation Directory: E:\Programs\LibreOffice 4

I upgraded LibreOffice to 4.0.x (It had been 3.x) and now whenever I try to run any of the programs (including soffice.exe) I see the splash screen and then nothing else. There is no sign of LibreOffice in the task manager. I uninstalled LibreOffice 4, downloaded LibreOffice 3.6.7, (which was roughly the version I had before, can't remember it exactly), and 3.6.7 wouldn't work anymore either. All of this was with installing the entire suite.

Then I uninstalled LibreOffice 3.6.7 and installed OpenOffice 4. That wouldn't run either. I uninstalled that and installed LibreOffice 4.1 so I could be troubleshooting with the latest and greatest.

What could be the problem, and is there any way to get some sort of error log?

LibreOffice won't start

OS: Windows 7

Installation Directory: E:\Programs\LibreOffice 4

I upgraded LibreOffice to 4.0.x (It had been 3.x) and now whenever I try to run any of the programs (including soffice.exe) I see the splash screen and then nothing else. There is no sign of LibreOffice in the task manager. I uninstalled LibreOffice 4, downloaded LibreOffice 3.6.7, (which was roughly the version I had before, can't remember it exactly), and 3.6.7 wouldn't work anymore either. All of this was with installing the entire suite.

Then I uninstalled LibreOffice 3.6.7 and installed OpenOffice 4. That wouldn't run either. I uninstalled that and installed LibreOffice 4.1 so I could be troubleshooting with the latest and greatest.

What could be the problem, and is there any way to get some sort of error log?