Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

TexMaths not working on Win 7

Hi all,

When I run 'TexMaths equations' and I type an equation, say u=0, and then click on 'Latex', LibreOffice will display the following message:

"No file created in the directory: C:\Users\username\AppData\Roaming\LibreOffice\4\user\TexMaths\tmp\"

and will not create the equation at all. Anyone knows what is wrong with this?

I am running LibreOffice 4.4.7.2 and TexMaths 0.42. I also tried with the new LibreOffice 5.1.3 but run into the same problem.

TexMaths not working on Win 7

Hi all,

When I run 'TexMaths equations' and I type an equation, say u=0, and then click on 'Latex', LibreOffice will display the following message:

"No file created in the directory: C:\Users\username\AppData\Roaming\LibreOffice\4\user\TexMaths\tmp\"

and will not create the equation at all. Anyone knows what is wrong with this?

I am running LibreOffice 4.4.7.2 and TexMaths 0.42. I also tried with the new LibreOffice 5.1.3 but run into the same problem.

TexMaths not working on Win 77 32 bit

Hi all,

When I run 'TexMaths equations' and I type an equation, say u=0, and then click on 'Latex', LibreOffice will display the following message:

"No file created in the directory: C:\Users\username\AppData\Roaming\LibreOffice\4\user\TexMaths\tmp\"

and will not create the equation at all. Anyone knows what is wrong with this?

I am running LibreOffice 4.4.7.2 and TexMaths 0.42. I also tried with the new LibreOffice 5.1.3 but run into the same problem.

TexMaths not working on Win 7 32 bitWindows 7

Hi all,

When I run 'TexMaths equations' and I type an equation, say u=0, and then click on 'Latex', LibreOffice will display the following message:

"No file created in the directory: C:\Users\username\AppData\Roaming\LibreOffice\4\user\TexMaths\tmp\"

and will not create the equation at all. Anyone knows what is wrong with this?

I am running LibreOffice 4.4.7.2 and TexMaths 0.42. I also tried with the new LibreOffice 5.1.3 but run into the same problem.problem. Win 7 32 bit